Vacatures

Vacatures bij MHV

Als bestuur van MHV zijn wij erg trots op de betrokkenheid en inzet van alle leden en op die van onze vrijwilligers in het bijzonder. Zonder hen zou een vereniging als MHV niet kunnen bestaan. Wist u dat er per week meer dan 250 uur vrijwilligerswerk in onze vereniging zit?
Denkt u maar aan: coaches, trainers, scheidsrechters, rijders, bardiensten, technische commissie, sponsorcommissie, stichting vastgoed, clubhuiscommissie, bestuur, jeugdkamp, activiteiten etc. Zij doen zichtbaar (bv bardienst) en onzichtbaar (indelen van scheidsrechters) het werk.

Hieronder staan de openstaande vacatures. Vacatures die we graag ingevuld zien. Hoe meer vrijwilligers de club dragen, hoe beter we het werk kunnen verdelen.
Heeft u tijd en zin om u in te zetten voor onze mooi club? Wilt u van betekenis zijn voor onze vereniging? Ziet een leuke vacature, die u aanspreekt? Heeft u vragen over een vacature?
Neem dan contact op met ons per email ([email protected]) of bel met Olaf Agterbosch, voorzitter MHV (06-53335050).
Voor de continuïteit van onze club hebben we echt nieuwe vrijwilligers nodig! Ook als er niet iets tussen zit maar als u wel wat wilt doen, kunt u contact opnemen. We kunnen altijd overleggen en kijken wat goed bij u past.

Vacatures: