Corona update MHV

31-3 Nieuws

Corona update MHV

De huidige maatregelen om het Coronavirus te beteugelen duren nu tot en met 28 april. Dat betekent dat bij MHV in elk geval tot die datum helaas geen trainingen en andere activiteiten gepland kunnen worden en dat ons sportcomplex tot die datum niet toegankelijk is.

 

Pinkstertoernooi vervalt

Ons traditionele Pinkstertoernooi kan dit seizoen helaas niet doorgaan. Erg jammer, want het is altijd een van de hoogtepunten van het hockeyseizoen. Dit moesten we besluiten in verband met het verbod op vergunningplichtige evenementen tot 1 juni aanstaande.

 

Competities

Uit de KNHB update:
β€˜De periode waarin we de competities alsnog kunnen afronden dit hockeyseizoen is – in beschikbare wedstrijddagen gemeten – niet groot meer. De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Het doel van de KNHB is om, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten, het mogelijk te maken een aantal weken op de verenigingen te hockeyen.

Op dit moment gaat het er echter vooral om er gezamenlijk voor te zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben die zorg ook kunnen ontvangen. We rekenen daarom op het begrip van alle hockeyers en verenigingen en hopen dat iedereen richting de zomer alsnog met veel plezier op de verenigingen terecht kan.’

 

Wij wensen alle leden en hun naasten sterkte en hopen dat iedereen de komende tijd goed doorkomt.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur.

 
31-3-2021 Algemeen