Op naar een nieuw kunstgrasveld

10-1
We hebben het allemaal wel een keer ervaren. Sommigen zijn er zelf over uitgegleden, anderen waren er getuige van. Het eerste kunstgrasveld is gevaarlijk glad en moet nu echt zo snel mogelijk vervangen worden. Met de komst van sheik Büsheik werd dat tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst duidelijk gemaakt. Voor degenen die daar niet bij waren hierbij het interview dat RTV Drenthe hierover maakte:


Op de nieuwjaarsbijeenkomst werden alle geruchten rondom sheik Büsheik uit de wereld geholpen. Het bleek een ludieke actie waarmee aandacht gevraagd werd voor de noodzakelijke vervanging van het eerste veld. Daar is € 200.000 voor nodig. Een groot deel daarvan heeft MHV al gespaard. Geld dat beheerd wordt door stichting vastgoed. Zij hebben berekend dat MHV nog € 25.000,- tekort komt.

We beginnen op 23 januari om 20.30 uur. De avond zal vooral gebruikt worden voor het verzamelen van al jullie ideeën. Met die input gaan we op korte termijn verder. De beste ideeën krijgen vervolg. Hoe? Dat komt in een volgende bijeenkomst aan bod.
Doel is om in de zomer van 2019 het veld te vervangen.

Alle reden dus om te komen! Mocht dat om welke reden dan ook niet lukken en je hebt wel een goed idee? Mail deze dan naar het bestuur: [email protected].

Met vriendelijke groet,
Bestuur MHV
 
10-1-2021 Sponsoring

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?