Reminder: hockeytrainer worden?

15-8 Nieuws
Reminder: Mocht je je nog niet aangemeld hebben........doe dat dan ajb vandaag nog 😃                                                         

Hockeytrainer worden?

MHV is op zoek naar trainers voor de jongste jeugd voor komend seizoen. Lijkt het je leuk om hockeytraining te geven en heb jij komend seizoen de B-leeftijd of ouder (je bent vóór 1 oktober 2021 14 jaar of ouder)? Dan kan dat!

Of ben je al trainer bij de jongste jeugd en wil je dit blijven doen? Ook dan horen we graag van je!

Komend seizoen is er een nieuwe hoofdtrainer voor de jongste jeugd, namelijk Albert Jan Vaartjes. Hij heeft de afgelopen twee seizoenen dames 1 getraind en gaat nu dus ook de jongste jeugdtrainers begeleiden. Albert Jan hoort graag van iedereen, die training wil geven, waarom ze trainer willen worden of blijven. Hij kent jullie namelijk nog niet en is benieuwd naar jullie motivatie en hoe hij jullie kan helpen om nog beter training te geven.

Lijkt dit je wat? Stuur dan vóór 16 augustus een mailtje naar [email protected] Geef daarin aan waarom je trainer wilt worden of blijven (liever iets uitgebreider dan "dat lijkt mij leuk” en welke categorie je het liefste zou willen trainen).

Wat bieden wij?

We verwachten dat je (als je deze nog niet hebt gevolgd) de KNHB-cursus gaat volgen als je training wil geven, deze cursus wordt gegeven op MHV en betaalt de club voor je. Je krijgt gedurende het seizoen begeleiding van de hoofdtrainer om zo nog beter te worden.

Het is een superleuke bijbaan (vanaf 15 jaar krijg je betaald, en ook best wel goed) waar je zelf ook nog veel van leert. Uiteraard moet je wel lid van MHV zijn.

Hoe werkt het nadat je jezelf hebt opgegeven?

Omdat training geven niet zomaar iets is, heeft de club een minimumleeftijd voor (nieuwe) trainers ingesteld. Als je al training hebt gegeven, dan willen we graag nog even kort met je in gesprek. Als je voor het eerst gaat trainen, dan nodigen we je uit voor een proeftraining. Wanneer dit zal zijn, is afhankelijk van wanneer het nieuwe veld klaar is. Daar hoor je dan nog meer van.

Nog te jong?

Voor de jeugd in de C geldt dat zij wel hulptrainer kunnen en mogen worden, hiervoor hebben wij geen proeftraining, je krijgt ook (nog) geen cursus en je krijgt dus niet betaald. Wel kun je alvast heel goed oefenen om een team te begeleiden samen met een wat oudere trainer. Wil je graag hulptrainer worden, stuur dan een mail naar [email protected]

Met vriendelijke groet, ook namens de TC

de Jongste Jeugdcommissie

Marjolijn Wanders en Eva Muis
 
15-8-2021 Technische Commissie