MHV clubhuis stembureau op 17 maart. Herhaling Coronamaatregelen

14-3 Nieuws

Laatste update 14 maart 2021

 

MHV Clubhuis is stemlokaal op woensdag 17 maart

Gemeente Meppel verzocht MHV haar clubhuis woensdag 17 maart ter beschikking te stellen als stembureau. Stemmen -voor inwoners gemeente Meppel met stempas- kan dus gecombineerd worden met brengen/halen van hockeyende kinderen. Volg de aangegeven looplijnen en eventuele aanwijzingen van het stembureau.

Verlaat ná het stemmen s.v.p. meteen weer ons terrein.

 

Verder: het clubhuis is die dag alleen toegankelijk voor stemmers, stembureauleden en degenen die namens de club als gastvrouw/heer optreden.

 

De trainingen gaan gewoon door. Ons parkeerterrein is 17 maart eenmalig geopend voor stemmers. Voor halen/brengen van kinderen geldt nog steeds: kom zoveel mogelijk op de fiets, parkeer buiten ons terrein, zie coronaregels hieronder.

 

Corona regels MHV (herhaling)

·     Het clubhuis/kantine is volledig gesloten;

·     De kleedkamers zijn gesloten: alleen in uiterste nood mag de eerste kleedkamerdeur (geteld vanaf de kantine) geopend worden voor een sanitaire stop. Ga dus vlak voor vertrek nog even naar de wc!


Hieronder staat wat de algemene regelgeving rondom Corona betekent voor MHV.

 

Ouders: parkeren en eventueel wachten op trainende kinderen doen we buiten het MHV terrein! Dus buiten de grote boog met hockeysticks. Parkeren kan op de parkeerterreinen -dus niet de grasstroken- langs de toegangsweg op ons sportpark: deze zijn openbaar. Als je uit Meppel of directe omgeving komt: kom dan zoveel mogelijk op de fiets!

Voorlopig alleen onderlinge wedstrijden, hierbij is net als bij de trainingen publiek niet toegestaan.


Belangrijk!

·     Houd 1,5 meter afstand van elkaar (volwassenen onderling en jeugd vanaf 13 jaar naar volwassenen en vv);

·     Nies/hoest in je elleboog;

·     Was regelmatig je handen: bij de poort van ons terrein, de ingang van het clubhuis en bij de toiletten zijn desinfectiemiddelen aanwezig, gebruik deze;

·     Bij klachten, zoals (neus)verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk, blijf je thuis (neem geen deel aan trainingen, wedstrijden en kom niet naar de club);

·     Heb je klachten? Dan kan je je laten testen op het coronavirus. Gebruik DigiD of bel voor een afspraak met 0800-1202;

·     Gebruik alleen je eigen bidon of waterflesje;

·     Schreeuw/zing niet;

·     Gebruik alleen je eigen materialen; gezamenlijke te gebruiken materialen, zoals strafcornermaskers, regelmatig desinfecteren;

·      Gedurende quarantaine mag je helaas niet op ons hockeycomplex komen, maak dan s.v.p. ook geen fysieke afspraken met je team of teamgenoten: je kan dus niet komen trainen, spelen, coachen of training geven.

·      Op het MHV complex volgen we zowel binnen als buiten altijd aangegeven looplijnen. De teams verzamelen bij het veld waar ze trainen, niet bij het clubhuis.

  

De algemene Corona informatie van de KNHB vinden jullie hier. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

 

Bestuur Meppeler Hockey Vereniging

 

 

 
14-3-2021 Algemeen