TC update: doet u ook mee in de TC?

18-9

We zijn weer begonnen! De eerste wedstrijden in competitieverband zijn weer gespeeld en de eerste vergaderingen van de Technische Commissie (TC) zijn alweer achter de rug. Omdat we vaak terug hebben gehoord dat het beleid van de club niet duidelijk gecommuniceerd is zullen jullie vanaf nu op regelmatige basis een nieuwsbericht van de TC terug gaan zien op de site en in de LISA-app. Hiermee gaan we jullie op de hoogte houden van waar we als TC mee bezig zijn en we zullen het Technisch Beleidskader op specifieke punten gaan toelichten.  In dit eerste bericht willen we jullie meenemen in de organisatie van de TC.

Als TC hebben we een roerig en druk jaar achter de rug. Het was niet makkelijk om alle ballen in de lucht te houden met een groot aantal vacatures op cruciale plekken in de TC. Daarom hebben we in de eerste vergaderingen van dit seizoen nog eens kritisch hebben gekeken naar de organisatie van de TC en samen hebben we een toekomstbestendige structuur neergezet:

(grote versie organogram in bijlage bij dit bericht).

Binnen deze nieuwe structuur zijn er meer taken ontstaan. Meer taken met een lagere tijdsinvestering; het blijft tenslotte vrijwilligerswerk. We zijn daarom dringend op zoek naar leden en ouders van leden om de vacatures binnen de TC op te vullen.

Zo zijn we onder andere nog op zoek naar een voorzitter van de Technische Commissie, een hoofdtrainer Jongste Jeugd, een voorzitter Selectieteams, een wedstrijdsecretaris voor de Senioren, Junioren en Jongste Jeugd en ook de Jongste Jeugd commissie kan nog aanvulling gebruiken. Tot slot zijn we op zoek naar commissieleden voor de Meisjeslijn en een drietal personen die samen de Zaalcommissie willen vormen, zodat ook het zaalseizoen in goede banen geleid kan worden. Trek bij vragen gerust iemand van de TC aan de mouw, natuurlijk zullen wij ook u/jullie aan de mouw trekken.

We zien natuurlijk uit naar de aanmeldingen voor de diverse vacatures. Kijk voor extra informatie ook eens bij de vacatures op de website.

Namens de Technische Commissie,

Harm Bruins Slot (voorzitter, aftredend)

Gineke Koopmans-Klein (Communicatie en secretariaat)

Erik Rous (Adviseur)

Annemiek Bakker (Voorzitter Jongenslijn)

Mathilde van Dam (Voorzitter Meisjeslijn)

Eva Muis en Marjolijn Wanders (Jongste Jeugd commissie)

Eric de Boer (Voorzitter Senioren)

Maarten Salverda (Hoofdtrainer, adviseur)

 
18-9-2021 Technische Commissie Bijlage