Bezoekersregistratie verplicht bij MHV!

28-8 Nieuws

Bezoekers zijn van harte welkom bij MHV! Vanaf nu is het wel verplicht je voor het bezoek te registreren via https://www.meppelerhv.nl/registratie. De link is ook via de QR code onder dit bericht te openen. Het kost nog geen minuut om je te registreren, het wijst zich vanzelf.

 

Registratie geldt voor zowel MHV toeschouwers als toeschouwers van bezoekende clubs. Bij de ingang van het terrein en clubhuis zullen we de QR code afdrukken op de desinfectiezuilen, zodat degenen die nog niet zijn geregistreerd dat daar alsnog kunnen doen. Zonder registratie is het tot nader bericht helaas niet toegestaan om op ons terrein aanwezig te zijn als toeschouwer.

 

Registratie is dus NIET nodig voor spelers en coaches van MHV direct voor, tijdens en direct na hun eigen wedstrijden: van hen weten we dat ze verwacht worden. Ook trainers/spelers hoeven zich niet te registreren direct voor, tijdens en na de eigen trainingen. Kom je kijken naar andere wedstrijden of trainingen dan is registratie wel nodig.
Vrijwilligers die gepland op de club aanwezig zijn hoeven zich evenmin te registreren.

 

Uiteraard volgen we bij de registratie de wettelijke regels, zo worden de gegevens maximaal 14 dagen bewaard.


Ga je een wedstrijd bij een andere club bekijken, of heb je een rijbeurt? Kijk dan eerst op hun website welke specifieke regels ze hebben en hoe je je eventueel daar kan registreren.

 

De actuele MHV Coronaregels vinden jullie in deze link.

Wij wensen iedereen een prettig en veilig verblijf bij MHV toe!

 
28-8-2021 Algemeen