Teamindeling seizoen 2020-2021 jongste jeugd en junioren

19-6

Beste spelers en ouders, 

 

De nieuwe teamindeling is voor iedereen een spannend moment. Als Technische Commissie (TC) proberen we het iedereen naar de zin te maken, maar we weten dat we dat altijd een moeilijke opgave is. 

 

De nieuwe teamindeling voor de Jongste Jeugd en Junioren is vanaf nu in te zien via de HockeyApp (nog geen app: zie onder dit bericht) en vanaf ongeveer 17.00 uur via de MHV website. Bij beiden moet je met je MHV lidnummer en wachtwoord inloggen, tenzij je standaard al ingelogd bent. Mocht je je lidnummer niet meer weten, deze vind je op de factuur die je elk kwartaal ontvangt van de penningmeester en in je bankgegevens bij de automatische incasso. Weet je je wachtwoord niet meer? Bij het inloggen op onze site kan je zelf een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit wordt vervolgens automatisch gemaild naar het bij ons bekende mailadres. 

 

Verandering

Ten opzichte van voorgaande jaren hebben we voor de A, B en C-teams qua nummering een wijziging doorgevoerd. Het 1e team per categorie is een prestatieteam en is samengesteld uit eerste en tweede jaar speelsters per categorie.  Het 2e team bestaat  voornamelijk uit 2e jaar speelsters. Het 3e team (voorheen 2e team) voornamelijk uit 1e jaar en 4e teams uit zowel 1e als 2e jaar speelsters.   

Voor de jongens junioren is dit niet van toepassing gezien we daar per categorie minder teams hebben. In tegenstelling tot vorig jaar trainen we dit jaar tot de zomervakantie, i.v.m. de getroffen Coronamaatregelen, met de huidige teams door, dus nog niet met de nieuwe.

 

Inloop moment 24 juni

Mocht je vragen en opmerkingen hebben over hoe je bent ingedeeld, dan kun op woensdag 24 juni ’s avonds langskomen. Als je wilt komen laat dat dan uiterlijk maandag 22 juni per email ([email protected]) aan ons weten, dan krijg je van ons een tijdstip door waarop je kunt komen.

 

Met vriendelijke groet, namens TC en Bestuur MHV,

 

Harm Bruins Slot

Voorzitter TC en bestuurslid Technische Zaken

(NB: ook seniorenteams zijn zichtbaar op de site. Dit zijn echter nog concepten: de definitieve indeling daarvan wordt volgende week bekendgemaakt aan de betrokkenen).

De HockeyApp:
Appstore: https://apps.apple.com/nl/app/lisa-hockey/id560497537

GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa_is.general&hl=nl 
19-6-2020 Algemeen