Scheidsrechtersavond donderdag 10 oktober

26-9

Beste scheidsrechters, spelbegeleiders, leden van MHV,

 

Als scheidsrechter en of spelbegeleider help je om hockeyers een fijne wedstrijd te laten spelen. Donderdagavond 10 oktober organiseren we voor onze scheidsrechters, spelbegeleiders en alle andere leden (en ouders van leden) een avond waarin arbitrage centraal staat. Dit doen we met de enthousiaste hulp van Yolande Brada.


  

Vanuit haar jarenlange ervaring in de hockeywereld weet Yolande wat winnen en verliezen in de (top)sport betekent. Ze was onder meer keeper, bondsscheidsrechter, internationaal scheidsrechter, umpires manager en hoofd afdeling arbitrage KNHB. Ook adviseert ze andere organisaties zoals de American Football Bond Nederland en geeft ze les aan uiteenlopende topsportprofessionals. "Mijn missie is om scheidsrechters zo te begeleiden dat ze op een voor iedereen plezierige manier een wedstrijd in goede banen leiden."

 

Wil je deze bijzondere avond bijwonen? Stuur dan voor 3 oktober een mailtje naar [email protected]. Laat je even weten of je scheidsrechter, spelbegeleider of belangstellende bent? Yolande past haar programma namelijk graag aan op haar publiek. 

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van MHV en Ik moedig aan

 

PS De koffie en thee staat klaar vanaf 19:15 uur. We starten om 19:30 uur

 
26-9-2020 Activiteiten