Nieuwe Voorzitter

31-10

Martijn Verstraaten is nieuwe voorzitter van Meppeler Hockey Vereniging        


Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van donderdag 12 oktober is Martijn Verstraaten benoemd tot voorzitter van de Meppeler Hockey Vereniging. Hij volgt daarmee Wouter Renkema op, die de functie tijdelijk vervulde.

Martijn: "Persoonlijk heb ik altijd veel plezier beleefd aan hockey maar besef me terdege dat dit niet vanzelfsprekend is en afhankelijk is van het werk van veel vrijwilligers. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een nóg mooier en gezelliger MHV. Het bestuur kan dit niet alleen, dat doen we samen!"

Martijn Verstraaten is bijna zijn hele leven actief binnen de hockeysport als speler, trainer, bondsscheidsrechter, coach en commissie- en bestuurslid. Sinds hij ruim 12 jaar geleden naar Meppel verhuisde is hij actief bij MHV bij de veteranen en als trimhockeyer. Daarnaast is hij coach van het team van zoon Max en de afgelopen anderhalf jaar lid van de technische commissie.

De nieuwe voorzitter wil zich vooral richten op het beter toegankelijk maken van hockey door een breed spelaanbod. Wat verder hoog in het vaandel staat is een sociaal veilige omgeving voor iedereen. En natuurlijk doorgaan met het organiseren van gezellige verbindende activiteiten voor en door leden, zoals het legendarische Pinkstertoernooi!

Het bestuur van MHV wordt gevormd door Gineke Koopmans, Wouter Renkema, Arend Jonker, Bene Perdok en Martijn Verstraaten.

 

 

 
31-10-2023 Algemeen