Chocoladeletter actie

4-10 Nieuws
Koop een chocoladeletter en draag je steentje bij aan een nieuw kunstgrasveld en inrichting van het clubhuis!

In 2019 is het semi- waterveld aan vervanging toe en daarnaast liggen er concrete plannen om ons clubhuis en terras meer uitstraling te geven. Er zijn steeds meer veranderingen te zien in het clubhuis en terras. Voor de vervanging van het veld wordt al geld gereserveerd vanuit de club en zijn er gesprekken met de gemeente. Echter zal dit niet voldoende zijn.
Daarom organiseert MHV de komende jaren diverse acties op geld in te zamelen. Naast de jaarlijkse Grote Club Actie, starten we ook dit jaar weer een chocoladeletteractie in samenwerking met www.cashvoorjeclub.nl. De opbrengst van deze actie wordt apart gezet en zal voor 100% gebruikt worden voor het nieuwe veld en de inrichting van het clubhuis!
Ambachtelijk met de hand gespoten chocoladeletters (ca 100gr.)
Verkrijgbaar in alle letters van het alfabet in de smaken melk, wit en puur.

Prijs: €3,00 per stuk

Hoe gaat het in zijn werk:
-Alle leden ontvangen begin oktober een bestellijst;
-Vraag je ouders, opa’s, oma’s, andere familieleden, vrienden en kennissen of zij één of meerdere chocoladeletters willen;
-Vul op de bestellijst in welke letters, hoeveel en in welke smaak ze de chocoladeletter(s) willen; (mocht je te weinig ruimte hebben, de bestellijst staat ook op de website van MHV)
-De chocoladeletters worden direct betaald bij bestelling;
-Inleveren van je bestellijst en het geld kan voorafgaand aan de ALV op maandag 29 oktober van 19.30-20.00, woensdag 31 oktober van 16.30-17.30, zondag 4 november 15.00 – 16.00 of uiterlijk maandag 5 november 20.00-21.00 in het clubhuis bij Manon Bruins en Nienke Feenstra; Na 5 november kunnen wij geen bestellingen meer aannemen!
- In de week van 26 november krijg je bericht wanneer jij je bestelde chocoladeletters kan afhalen in het clubhuis zodat iedereen de letters voor Sinterklaas in huis heeft.

Het team met de meest verkochte chocoladeletters wint een lekkere taart!
Voor wie in zijn eentje de meeste verkochte letters heeft, zal er ook een verrassing zijn!

Voor vragen kun je terecht bij Manon Bruins ([email protected], 06-39593727) of Nienke Feenstra ([email protected], 06-23850361)
 
4-10-2019 Activiteiten Bijlage