Sortas Recycling wordt sponsor van de Meppeler Hockey Vereniging.

27-10 Nieuws

De Meppeler Hockey Vereniging heeft vanaf dit seizoen een nieuwe sponsor: Sortas Recycling. Een nog onbekend bedrijf in Meppel, maar daar gaat de komende periode snel verandering in komen. Je hebt het LED reclamebord misschien al langs de provinciale weg N375 zien staan. Wij zijn Sortas Recycling. Aangenaam kennis te maken!

 

Sortas Recycling
Sortas Recycling is in 2015 op Urk in de provincie Flevoland gestart met het recyclen en het transport van jute zakken. Dit ging met zoveel succes gepaard dat in april 2017 de milieustraat op Urk werd overgenomen, onder de Urkers bekend als "De Stort". Sindsdien verzamelt en verwerkt Sortas Recycling op deze plek het afval van particulieren en bedrijven.

 

Meppel krijgt weer een eigen milieustraat

In Meppel kan al sinds 2018 geen afval meer ingeleverd worden op het voormalige terrein van ROVA. Sindsdien zijn de inwoners van Meppel aangewezen op de milieustraat in Havelte. Maar dat gaat veranderen. Vanaf maandag 2 november fungeert Sortas Recycling, op de vertrouwde plek op Industrieterrein Noord, als "Milieustraat Meppel". Zowel particulieren als bedrijven kunnen vanaf die dag hun afval weer komen brengen.

 

Openingstijden

De milieustraat aan de Hesselterlandweg 69 is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:30 tot 17:30 uur. Op zaterdagen van 08:00 tot 12:00 uur.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de nieuwe milieustraat in Meppel? Kijk dan op www.sortasrecycling.nl. Hier kun je ook de tarieven vinden van de Milieustraat Meppel. Heb je vragen over Sortas Recycling of over het inleveren van afval? Neem gerust contact met ons op.

 

Containerverlener

Sortas Recycling richt zich niet alleen op het verwerken van afval, maar ook op de verhuur van afvalcontainers. Via www.containerverlener.nl kun je als particulier of als bedrijf alle soorten afvalcontainers huren. Van kleinere 3m³ containers tot grote containers met een inhoud van 10m³, voor grond en zand en bouwafval tot grofvuil en huisraad. De komende tijd zullen de bekende gele Sortas containers steeds vaker in Meppel en omstreken te zien zijn.

 


www.sortasrecycling.nl

www.containerverlener.nl


0522 729 157


 
27-10-2021 Sponsoring