Grote ClubActie: Doen jullie mee voor MHV? (Vanaf zaterdag 15 september)

13-9 Nieuws
Beste (ouders/verzorgers van de) lotenverkopers, beste MHV-ers,
DOEN JULLIE MEE VOOR MHV?
De Grote Club Actie is dé kans voor MHV om die extra's op te halen die het nog leuker maken om te hockeyen bij Meppel! Hoe meer we SAMEN ophalen, des te sneller we ons mooie doel kunnen bereiken....

De afgelopen twee jaar hebben we gespaard voor het miniveldje. Het resultaat van al jullie harde werken, ligt inmiddels op onze mooie club.

Nu willen we weer voor een nieuw doel aan de slag gaan. Wat? Dat houden we nog heel even geheim. Alle leden krijgen de kans om weer mee te doen! Je geeft MHV een flinke steun in de rug door je in te zetten voor jouw hockeyclub en om vooral veel loten te (ver)kopen! Maar let op, de Superloten zijn extra interessant voor MHV! Superloten verkopen, denk vooral aan bedrijven die MHV een warm hart toedragen, leveren per stuk veel meer op! Ook hierbij is 80% van de opbrengst voor de club!

Een leuk weetje: MHV stelt leuke hockeyprijzen ter beschikking voor het team dat de meeste loten verkoopt en het best verkopende lid! Uiteraard is er ook Tip: een Superlot telt voor 50 individuele loten!!
________________________________________

WAT IS DE BEDOELING?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Er wordt gewerkt met een eenmalige machtiging. De koper vermeldt de adresgegevens en het IBAN-rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Bij de afschrijving staat het lotnummer vermeld.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, krijgt die persoon een sticker voor op de deur en een bedankbriefje. In het verkoopboekje zitten een intekenlijst (voor 23 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

AAN WIE MAG JE VERKOPEN?
Loten mogen verkocht worden aan familie, vrienden, buren, enz. Als de verkoop van loten klaar is of het boekje is vol, dan kan het boekje worden ingeleverd op de hockeyclub. Op de wedstrijdtafel in het clubhuis staat een Grote Clubactie box waarin we alle boekjes verzamelen.

WANNEER IS DE ACTIE?
Vanaf zaterdagochtend 15 september mogen de loten verkocht worden. De boekjes kunnen tot en met DONDERDAG 11 oktober ingeleverd worden in de Grote Club Actie box. Degene die de meeste loten verkoopt, ontvangt een prachtige hockeyprijs!

ACTIES VOOR LOTENVERKOPERS!
Gratis entreekaart voor een dagje bij Optisport of Avontura bij verkoop van 20 loten (zie voor verdere actievoorwaarden op www.kids.clubactie.nl)

Ook dit jaar hopen wij een geweldig resultaat te gaan behalen.
Wij hebben jullie hulp hier heel hard bij nodig!!

DOEN JULLIE MEE VOOR MHV?

Mede namens het bestuur, alvast hartelijk dank voor jullie inzet!
Met sportieve groet,
Annelous Govaert        en Barbara Keur
en
Betty Visscher
 
13-9-2019 Activiteiten