Trimhockey

 

 

Wil je lekker sporten in de buitenlucht? Vroeger gehockeyd en wil je de stick weer eens oppakken? De kinderen staan elke week op het veld en jij wil het ook een beetje kunnen? Leuk sporten, wanneer je kunt, maar ook gezelligheid na die tijd? Niet vast zitten aan een verplichte wedstrijd, maar wel willen hockeyen? Of wil je wel sporten en geen verantwoording af hoeven leggen als je een keer niet kan? Wil je ook zelf bepalen hoe fanatiek je bent per training? Dan zou het heel goed kunnen dat trimhockey iets voor je is.

Elke woensdagavond van 20.30 tot 22.00 uur wordt er anderhalf uur lekker fanatiek gesport op het hockeyveld. De woensdagavond is helemaal van de trimhockeyers!

De groep bestaat uit mannen, vrouwen van alle leeftijden, beginners en ervaren spelers, sommigen fit, sommigen met een pijntje. De meesten zijn er elke week maar er zijn ook trimhockeyers die af en toe komen. Maakt niet uit, het is aan jou.

Trimhockey staat onder de leiding van een trainer, zo kan iedereen wat leren. Het is een aangename manier om aan je conditie te werken. Je kiest zelf je niveau, tempo en je inzet. Er is altijd ruimte voor een geintje en na de training wordt er door de meesten nog wat gedronken in het clubhuis.

Kom vrijblijvend eens 4 keer meedoen op de woensdagavond of neem contact op met de contactpersoon. We zien je graag en je leen-hockeystick staat nu al voor je klaar!

Wordt trimhockey lid met dit formulier inschrijvingsformulier

Contactpersoon walking hockey: Arend Kuipers 06-15085961