Ik moedig aan

Ik moedig aan
We zijn inmiddels een jaar onderweg met het project’ Ik moedig aan’. Het project werd eind 2016 opgestart. Er zijn diverse activiteiten georganiseerd met als belangrijkste doel (nog) meer positiviteit te krijgen bij onze vereniging. Niet alleen kwam de burgemeester op bezoek tijdens de aftrap van het project, ook werd op een aantal zaterdagochtenden koffie met cake uitgedeeld om de aandacht te vestigen op positief aanmoedigen. Mooi om te horen dat bezoekende clubs positief verrast werden door de manier waarop wij hier als club mee omgaan.

De vrijwilliger
Stond tijdens het eerste seizoen de supporter centraal, dit seizoen richten we onze aandacht op de vrijwilligers. Op vrijdag 9 maart was er als aftrap een gezellige avond voor alle vrijwilligers. De verschillende commissies hebben kort toegelicht wat zij allemaal doen en met wie. Ook werd er een leuke quiz gespeeld. De winnaar drinkt de komende tijd gratis koffiein het clubhuis. Mooi om te zien hoe betrokken onze vrijwilligers zijn. Alleen daarom verdienen ze het alom in het zonnetje gezet te worden.

Zichtbaarheid
Met een grote raamsticker en een groot spandoek op de muur van de kleedkamers vragen we positieve aandacht voor onze vrijwilligers, onze supporters en het project. Een positieve benadering staat centraal, we willen elkaar beter maken om samen verder te komen.
Om zoveel mogelijk mensen te bereiken hebben we ook nu weer een aantal teksten op de koffiebekers gezet. Laat je verrassen! Verder lopen er op zaterdagochtend vrijwilligers rond (in oranje hesje) die je kunt aanspreken als je ervaart dat er niet positief aangemoedigd wordt.

Sponsoren
De volgende sponsoren maken dit project mede mogelijk: Fizz Marketing & Communicatie, Puur! Accountancy & Advies, Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland, De Garage, Olijslager en de MKB Kredietadviseur.

Tot slot
Positief aanmoedigen staat bij ons centraal. Sporters, en dan vooral onze kinderen, presteren het beste als ze plezier hebben. Hiermee krijgen ze zelfvertrouwen en worden resultaten positief beïnvloed. Het project levert een belangrijke bijdrage aan onze cultuur waarin we willen dat jongeren naast meer plezier en zelfvertrouwen ook meer betrokken blijven bij de vereniging. Samen op weg naar een positieve toekomst!