Medisch

Fysiotherapie voor MHV

Het Paramedisch Centrum Meppel (PMC) en MHV zijn vanaf januari 2022 een samenwerking aangegaan. Het PMC biedt onder meer:
- fysiotherapie
- sportfysiotherapie
- manueeltherapie
- dry needling | echografie | shockwave
- sportbegeleiding, revalidatie en hersteltraining.

Daarnaast biedt het centrum nog een aantal diensten aan op het gebied van beweegprogramma’s (diabetes/ obesitas of overgewicht/ COPD/ hartfalen/ reuma en arthrosis). Maar ook op het gebied van voeding, schoenadvies, zooltjes en sportmassage staan de professionals bij PMC Meppel voor u klaar.

Door deze samenwerking kunnen sporters van MHV (en hun gezinsleden) bij (dreigende) blessures en/of fysieke ongemakken zich melden bij PMC Meppel voor advies, onderzoek en behandeling. Dit natuurlijk allemaal op vrijwillige basis.

Vergoeding
Alle kosten kunnen worden vergoed door de zorgverzekering van de sporter (of het gezinslid). Dit is afhankelijk van de aanvullende verzekering.

Meer informatie?
Kijk op de website: www.pmcnederland.nl of neem contact op met het bestuur van de MHV: [email protected]

Heb je een blessure opgelopen? Of heb je al langer bestaande klachten? En wil je direct een afspraak maken?
Wilt u direct een afspraak maken, belt u dan met 055-3603047 of 0522-247114. U kunt ook een mail sturen naar: [email protected]

Tijdens het eerste consult kijken we naar je blessure en geven we deskundig advies. In overleg met jou informeren we ook de sportverzorger en/of trainer.

Loc. PMC Meppel
Industrieweg 11a
7944 HT Meppel
0522-247114

Loc. Lifestyele Center Meppel
Sportpark Koedijkslanden 4
7944 PA Meppel
0522-241020