Club van 50

Een andere vorm van sponsoring is het lidmaatschap van de "Club van 50".
Dit werkt als volgt: U doneert per jaar € 50 aan MHV en met dat bedrag helpt u mee om het kwaliteitsniveau van de sportmiddelen van MHV te verbeteren. MHV besteedt de bedragen aan een specifiek doel dat uit de reguliere middelen niet bekostigd zou kunnen worden. Zo is onlangs voor het nieuwe clubgebouw een prachtige keukeninrichting aangeschaft door de middelen van de club van 50.

Uw steun wordt beloond met een naamsvermelding op het "Club van 50" bord dat in het clubhuis hangt en tevens zal uw naam hier op de site komen te staan.

De organisatie van deze club van 50 is sinds kort in handen van de sponsorcommissie. Naast het onderhouden van de huidige leden, zijn zij hard aan het werven voor nieuwe leden en gaan eens per jaar een avond voor de club van 50 organiseren. Als u vragen heeft over de club van 50 kunt u met deze contact opnemen met: [email protected].

Ben je al lid van de club van 50, maar wil je toch graag je bijdrage aan de club opzeggen, dat kan schriftelijk of per post of per email.
Opzegging dient te gebeuren voor de 1e van de maand oktober van het hockeyjaar. Indien je opzegt na oktober wordt de bijdrage van dat hockeyseizoen nog ingezet voor de activiteiten van de club van 50.