Inschrijvingsformulier


Ik wil mij aanmelden als:
   
Ik wil mij aanmelden als proeflid
  Word jij ook enthousiast van hockey en wil je proberen of het bij je past? Dat kan! Je kunt drie gratis proeflessen volgen om te kijken of jij het ook zo leuk vindt! Zorg er wel voor dat je een gebitsbeschermer aanschaft (dit is verplicht). Een stick kun je lenen van de club. Vul dit formulier in en verstuur het. U krijgt binnen enkele dagen per mail reactie op uw aanmelding. Deze kan mogelijk in uw spam komen. Tot snel op het hockeyveld!

 
Ik wil mij aanmelden als lid
  Heb je je proeftrainingen al gevolgd en wil je lid worden van MHV? Vul dan snel onderstaande vragen in. U krijgt binnen enkele dagen per mail reactie op uw aanmelding. Deze kan mogelijk in uw spam komen. Tot snel op het hockeyveld!

 
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
Hockey ervaring
  Heb je hockey ervaring?

 
   
  (Geheel getal)  
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.