Funkey

"Hockey te moeilijk voor kleuters? Helemaal niets van waar! Voor kinderen van 4 tot 6 jaar is er bij MHV een speciale groep waar ze spelenderwijs met hockey kunnen kennismaken. Op woensdagmiddag rennen onze 'Ukkies' over het veld, met spelletjes en oefeningen op hun eigen niveau. Hockeyballen worden goudstaven, pionnen worden bomen en natuurlijk doen we ook tikspelletjes om warm te worden.

De club op woensdag wordt begeleid door een hele groep trainers onder leiding van Albert-Jan Vaartjes.

Bij de jongste jeugd staan de volgende twee dingen centraal: plezier met elkaar en in eigen tempo steeds een stapje beter worden.

Wil je meer informatie over Funkey, de jongste jeugd of de F-jes, of heb je een vriendje dat eens mee wil doen, aarzel niet en neem contact op met de technische commissie: [email protected]

Je kunt je ook aanmelden als proeflid. Je krijgt dan de mogelijkheid om 3 keer (vrijblijvend) mee te trainen. Aanmelden kan door het  inschrijvingsformulier  'proeflid' in te vullen en te versturen. U krijgt binnen enkele dagen per mail reactie op uw inschrijving. Deze kan mogelijk in de spam komen.